Programma seizoen 2022/2023 bekend

Na afloop van de voorstelling van Herman van Veen ontvingen de aanwezige leden al de VSC-programmabrochure van seizoen 2022-2023. In het programmaboekje vindt u naast informatie over de voorstellingen meer informatie over het lidmaatschap van onze vereniging en een overzicht van de overige activiteiten die we organiseren voor onze leden, zoals de VSC-filmclub.

Dit seizoen bieden we u niet de gebruikelijke acht voorstellingen aan, maar heeft de programmacommissie nog een extra voorstelling voor u geselecteerd. Dit betekent een vol en weer zeer gevarieerd programma. Van een intieme kleine voorstelling tot een spectaculaire internationale productie en van bekende namen tot opkomende talenten; in het komende seizoen kunt u weer gaan genieten van zeer uiteenlopende avonden.

Omdat we nog niet kunnen beschikken over onze vaste thuisbasis Theater aan de Parade maken we voor seizoen 2022-2023 gebruik van vier andere locaties zowel in ’s-Hertogenbosch als daarbuiten. Zo organiseren we dit seizoen drie uiteenlopende avonden in De Verkadefabriek. Daarnaast bezoeken we drie voorstellingen in Theater De Lievekamp in Oss en twee voorstellingen in Theater de Leest in Waalwijk. We sluiten het seizoen af met een voorstelling in het Jheronimus Bosch Art Center in ’s-Hertogenbosch.

Samen met de verschillende podia doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich ook op deze locaties snel thuis voelt. Ziet u er tegenop om zelf naar Oss of Waalwijk te reizen? Dan bieden we u de mogelijkheid gebruik te maken van gezamenlijk vervoer.

Uw lidmaatschap in seizoen 2022-2023

De prijs van het lidmaatschap bedraagt in seizoen 2022-2023 €229,- per persoon. Wanneer u afgelopen seizoen ook lid was en Vereniging Sociëteit Casino hoeft u niets te doen. U bent dan lid van onze vereniging tot u uw lidmaatschap opzegt. We incasseren de ledenbijdrage wanneer we er redelijkerwijs van uit kunnen gaan dat alle voorstellingen doorgang kunnen vinden. Mochten er toch nog voorstellingen geannuleerd worden, dan betaalt u een aangepaste ledenbijdrage.

 

You may also like

Leave a comment