Jubileumviering 195-jarig bestaan Vereniging Societeit Casino

Op 27 oktober 2023 bestaat de VSC maar liefst 195 jaar. Dit vieren we met al onze leden op vrijdag 23 februari 2024 in het nieuwe Theater aan de Parade. Die avond staat er een voorstelling van het Nederlands Danstheater op het programma. Voor aanvang en na afloop van de voorstelling ontvangt het bestuur u graag voor een drankje en een hapje in De Pleinzaal van het theater. Als lid ontvangt u tijdig de uitnodiging voor deze jubileumviering.

Om ‘de dag’ niet ongemerkt voorbij te laten gaan staat op 27 oktober 2023 de Algemene Ledenvergadering gepland. De daarbij aanwezige leden worden van harte uitgenodigd om na afloop van de vergadering het glas te heffen op het 195-jarig bestaan van de vereniging. Natuurlijk wordt deze borrel omlijst met een verrassend optreden. U kunt alleen deelnemen aan de borrel wanneer u zich hiervoor aanmeldt.

Programma seizoen 2023/2024 bekend

Seizoen 2023-2024 is een feestelijk seizoen voor onze vereniging. We vieren niet alleen ons 195-jarig bestaan. Ook kunnen we vanaf dit seizoen weer genieten van voorstellingen in onze vaste thuisbasis Theater aan de Parade. In het eerste deel van het seizoen staan er twee voorstellingen geprogrammeerd in De Verkadefabriek en bezoeken we nog een bijzondere voorstelling in Theater De Lievekamp in Oss. De overige vijf voorstellingen van het seizoen staan vanaf januari 2024 gepland in het nieuwe Theater aan de Parade.

In het programmaboekje leest u naast informatie over de voorstellingen en locaties meer over het lidmaatschap van onze vereniging en een overzicht van de overige activiteiten die we organiseren voor onze leden, zoals de VSC-filmclub, voorbesprekingen en natuurlijk de jubileumviering. U kunt het programmaboekje aanvragen via het secretariaat van de vereniging via vsc@vsc-db.nl