NIEUW: VSC-SEIZOENSOPENING

Dinsdag 17 september 2019, 20.00 uur

VSC-seizoensopening

Dit jaar openen we het programma met de VSC-seizoensopening. Een gezellige bijeenkomst voor alle leden. Voor het eerste halfuur nodigen we alle nieuwe leden uit voor een korte introductie over onze vereniging. Aansluitend zijn alle leden welkom voor de presentatie van het programma 2019-2020. De programmacommissie vertelt dan meer over de verschillende voorstellingen die u het komende seizoen te zien krijgt en de keuzes die bij de samenstelling van het programma gemaakt zijn. Tot slot toasten we samen op het lidmaatschap van de Vereniging Sociëteit Casino en op de opening van weer een prachtig seizoen.

19.30 uur            ontvangst nieuwe leden door bestuur

De voorzitter vertelt de nieuwe leden meer over de historie en gewoonten van onze bijzondere vereniging.

20.00 uur            ontvangst alle leden door bestuur en programmacommissie

De programmacommissie geeft een toelichting op de voorstellingen van komend seizoen. U hoort meer over de artiesten en gezelschappen die voor de vereniging optreden en achtergrondinformatie over de voorstellingen van dit seizoen. Zo haalt u meer uit de voorstellingen en uit uw lidmaatschap.

21.00 uur            Toast op het nieuwe seizoen en mogelijkheid tot kennismaking

 

Alle leden ontvangen een uitnodiging per mail voor deze seizoensopening. Hierin staat hoe u zich kunt aanmelden voor deze bijeenkomst.